تعیین نام سال، بنام حیوانات؛ درست یا غلط؟
نویسنده: بهروز اعلایی؛ کارشناس ارشد مددکاری اجتماعی
بی تردید اکثر ما انسانها، معمولا از زمانیکه حافظه مان یاری می کند، از پدران و مادران خود، نام سالها را به خاطر سپردیم، و نام سالها بدین جهت جالب توجه بود که، صفت یک حیوانی بر آن گذاشته می شد، امروزه همان رویه تداوم داشته، و کماکان برای سال نو، بر حسب عادت،و بدعت قدیمی، نام حیوانی را به نمایش می گذارند.
تعیین نام سال، بنام حیوانات، درست یا غلط
منشأ نامگذاری برای هرسال، (میلادی، شمسی، قمری و..) به کشورهای دارای تمدن بر می گردد، از جمله، ایران، رم، چین، و… اما از بین این کشورها، کشور چین، از پرچمداران مهم این امر برخوردار بوده، و از این بابت، این فرهنگ (درست یا غلط) را حفظ کرده و هرسال برای پررونق شدن آن بروزرسانی های زیادی را انجام می دهند و…
تعیین نام سال از کشور چین طوری برنامه ریزی شده،، که کل دنیا را تحت الشعاع خود قرار داده و هم اکنون که این مطلب را می نویسم، سال گاو را برای امسال ۲۰۲۱ و۱۴۰۰ تعیین کرده است و به ترتیب و توالی خاصی با مشایعت های خاص و تشریح جزییات این فرهنگ از طرف چین و برخی کشوراها ساپورت می شود، و این در حال هست، متقاضیان زیادی را از این بابت جذب کرده اند، واین پدیده تا اندازه ایی توسعه یافته، که دربین اکثر مردم دنیا به یک باور تبدیل شده اَست،
امسال سال گاو تعیین شده، و پیامدی در این سال اتفاق خواهد افتاد پیش بینی شده، و ذهنهای مردم را طوری مهندسی می کنند که، ضریب اطمینان آنان را برای این برنامه ها، به بالای ۹۹ درصد ارتقا داده است، چه بسا از این فرصت بوجود آمده، چه سواستفاده هایی می شود، معلوم نیست،!!!! و…
تشریح سالها بنام حیوانات و درج خصوصیات آن، یک باور قدرتمندی را در اکثر مردم کشورها بوجود آورده است، که عین روز و شب قبول دارند، و…
گاو دومین مورد از دوازده علامت زودیاک است: موش، گاو، ببر، خرگوش، اژدها، مار، اسب، بز، میمون، خروس، سگ و خوک. اینها اسامی سالها هستند.
نکته ای که ذهنم را درگیر کرد این هست چرا اکثر افراد جهان از این فرهنگ، تبعیت می کنند؟
از طرف کشور چین، برای هر سالی نامی تعیینشده و خصوصیات آن سال بطور مبسوطی تشریح می گردد. و…
دوستان عزیز می خواهم نکته حائز اهمیتی را در ارتباط با این فرهنگ (غلط یا درست) که باور غلط را در اکثر مردم جهان ایجاد می کند، برای شما مطرح کنم
وقتی که نام یک سال بنام حیوانی مشخص، تعیین می شود، سناریویی از قبل نوشته شده ای، برای اذهان عموم تزریق می شود، و این سناریو، با کارگردانی شگفت انگیزی به واقعیت تبدیل میشود، البته، افرادی زیادی هم هستند که به این بدعت و خرافات اهمیتی نمیدهند، و جهان آفرینش را حاصل آگاهی خودشان تعبیر و تفسیر می کنند، و این آگاهی نشات گرفته از فکر برتر الوهیت یا همان آفریننده جهان (خدا) هست. اما متاسفانه اکثر مردم، در سطح این کره خاکی، (اروپا، آسیا، آفریقا، آمریکا، و اقیانوسیه) از این خرافات به شدت تبعیت می کنند، و این خط فکری باطل تا جایی پیش رفته که علاوه بر تعیین شرایط سال، رفتا های ماهانه، و روزانه افراد را نیز از طریق فال، که بنام سال تولد و ماه تولد ثبت شده تعیین می کنند، همچنانکه نام سالها با دوازده تا نام حیوان زبان بسته، تعیین شده، که در شرح فوق بر آن اشاره شده، مزید بر آن خصوصیات، و شرایط آن سال نیز بصورت دقیق تشریح می شود.
بفرض سال موش، سالی می شود که همه در سوراخ و در حال جنب و جوش خواهند بود، سال مار، همه همدیگر را نیش خواهند زد…
پرواضح هست، این سناریویی از پیش تعیین شده برای نام سالها از قدمت چندین هزاره برخوردار هست، و متاسفانه، حاصل تفکر چندین سال قبل هنوز هم در بین اکثر مردم، بصورت غلط، عملیاتی می شود.
از خودمان شروع کنیم
آیا قبل از طرح این موضوع، این تفکر تا چه اندازه در باورهای خودمون وجود داشت؟
اگر پاسخ مثبت هست
از همین الان باید روی این تفکر و باور غلط کار کنیم،
تفکری که شاید سناریوهای وحشتناکی در پشت پرده بر آن اضافه می شود، (هوش مصنوعی) مردم احساس می کنند، این پیشامد، بدبختی، یا خوسبختی، حاصل این سالی هست که خصوصیات نام ان حیوان بر آن تعلق دارد.
واقعا خیلی عجیب هست،
افرادی که بدون اینکه، کوچکترین آگاهی، و ذهن آگاهی از آن داشته باشند، بطور ناخودآگاه از آن تبعیت می کنند، برای برون رفت از این خرافات، چندین هزار ساله چه تدبیری باید اندیشید؟
آیا هدایت کنندگان این فرهنگ غلط، سناریوهای از پیش تعیین شده را در غالب این فرهنگ، برای مهندسی افراد کوردل برنامه ریزی می کنند؟
گفته ها و نوشته هایی زیادی را میتوان در این زمینه مطرح کرد.
اما تغییر تفکر و تکامل فکری، یک شب اتفاق نمی افتد، بلکه نیازمند کسب آگاهی، و شرایط زمانی و مکانی می باشد، باید منتظر زمان بود، تا واقعیات جهانی برای عموم مردم، شفافیت داشته باشد و….
نتیجه:
با تغییر باور، زندگی را زندگی کنیم و …